Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί τον Σεραφείμ ως… Σιωνιστή!!!


ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΕΝΟΣ


Τα προσωπεία έπεσαν και από ό,τι φαίνεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος «μεθυσμένος» από τη δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, έγινε αμετροεπής και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει Σιωνιστή(!!!) τον Μητροπολίτη Πειραιώς. Το μόνο, δηλαδή, που δεν μπορείς να προσάψεις στον κ. Σεραφείμ.

Από εκεί και πέρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο κ. Μιχαλολιάκος δεν έχει πια την ανάγκη να το παίζει «καλός Χριστιανός» και επιτίθεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε ένα Μητροπολίτη που δίνει τιτάνιους αγώνες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Γιατί άραγε; 



Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της Χ.Α. στον κ. Σεραφείμ:

«Τον Σεπτέμβριο του 2012 ήλθε στην Ελλάδα ένας κύριος με το όνομα Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αμερικανός πολίτης, Ελληνικής καταγωγής, πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΠΑ και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», αναφέρθηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κάλεσε τους θρησκευτικούς ηγέτες να προχωρήσουν σε καταδίκη του Κινήματός μας!

Η εντολή από το παγκόσμιο κέντρο του σιωνισμού ξεκάθαρη και έσπευσαν να την ακολουθήσουν κάποιοι μεμονωμένοι ρασοφόροι, θλιβερή εξαίρεση στην πλειοψηφία των Ιερέων του Ελληνισμού, οι οποίοι δεν βλέπουν με αρνητικό τρόπο το εθνικιστικό κίνημα.
Οι άνθρωποι της Εκκλησίας που φορούν ράσο και πολύ περισσότερο οι Δεσπότες δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με την πολιτική. Εμείς δεν ζητήσαμε βοήθεια από τον οποιονδήποτε, ούτε μοιράσαμε ψηφοδέλτια σε Εκκλησίες, όπως κατά σύστημα συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας...

Έτσι, λοιπόν, κατάπληξη μας έκανε η προσχώρηση στην ομάδα των κατηγόρων μας και ενός Μητροπολίτη, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Εμείς ποτέ δεν ισχυρισθήκαμε αυτό το πράγμα, ούτε και το δεχθήκαμε. Η εντολή όμως από το παγκόσμιο κέντρο του σιωνισμού ήταν σαφής και η φιλοδοξία για το «πάσης Ελλάδος» μεγάλη...
Κακό φίδι, που τρώει τα πάντα στο πέρασμά του, η φιλοδοξία, αλλά τι να πει κανείς για κάποιον, που υποστήριξε με όλες του τις δυναμεις να εκλεγεί στην ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος, που είτε σιωπά, είτε αγκαλιάζεται με τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό τον βόλευε τότε... Όπως και σήμερα τον βολεύει να κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να έχει την εύνοια των ισχυρών του κατεστημένου.

Ναι, κάποιοι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια. Εμείς δεν είμαστε κίνημα θρησκευτικό, υπερασπιζόμαστε την Ελληνική Ορθοδοξία σαν στοιχείο του Έθνους μας, αλλά από κει και πέρα ούτε θέσεις στον Παράδεισο μοιράζουμε, ούτε κρίνουμε ψυχές. Όμως, κάποιοι που μας κρίνουν, ξεχνούν το «μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» και το «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ...», λησμονούν τα δικά τους έργα... Όπως το να μοιράζουν τρόφιμα σε φτωχούς μαζί με πολιτευτή της Ν.Δ. (υπάρχει το σχετικό βίντεο) μέσα σε Ιερό Ναό στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Είπαμε να σιωπήσουμε, αλλά έχουμε μάθει να απαντούμε στις προκλήσεις γιατί είμαστε καθαροί και δεν φοβόμαστε κανέναν, παρά μόνον τον Θεό και όχι όσους παριστάνουν τους κριτές των πάντων.
Όσο για την Εκκλησία και τους Ιερείς, εμείς τιμούμε τον... «αμαρτωλό» Παπαφλέσσα, τον Ησαΐα Σαλώνων, τα ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ του Γένους μας, τιμούμε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο (τον... αιρετικό για κάποιους «σούπερ ορθόδοξους») και όχι τον προσκυνημένο Γεννάδιο.
Ανησυχούν οι δυνάστες του Λαού μας γιατί πολλοί απλοί παπάδες, που τιμούνε τα ράσα τους, βρίσκονται όσο μπορούν και όσο πρέπει για το σχήμα τους στο πλευρό μας. Έτσι, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σπιλώσουν κάποιοι άλλοι σαν αντίβαρο όλων αυτών. Πριν μιλήσουν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας καθαρίσουν την Εκκλησία από τους σιωνιστές, τους κλέφτες και τους κίναιδους και μετά ας μας πιάσουν στο στόμα τους! Αυτά και τέλος».

Πειραιώς Σεραφείμ: Συκοφάντες και επικίνδυνοι για την Ορθοδοξία

Όπως ήταν φυσικό η απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς δεν άργησε να έρθει και ήταν καταιγιστική για τη Χρυσή Αυγή:
«Η απαράδεκτη και εξυβριστική απάντησις στα κρίσιμα ερωτήματα που θέσαμε στον κομματικό σχηματισμό Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή» δηλ. αν εξακολουθεί να στηρίζει τον νεοπαγανισμό της «Νέας Εποχής» και αν καλύπτει τους Βουλευτάς του κ. Ηλία Κασιδιάρη και κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλο που ο πρώτος με τους νεολαίους τιμούν το χειμερινό ηλιοστάσιο και την άλογη και ασυνείδητη μάζα ενέργειας που είναι το άστρο του πλανητικού μας συστήματος, ο δε δεύτερος δημοσία δήλωσε ότι τιμά την αρχαία ειλωλολατρική θρησκεία, γεγονότα αυταπόδεικτα και πασίδηλα αποδεικνύει πλέον ότι ο κομματικός αυτός σχηματισμός χρησιμοποιεί το πρόταγμα του εθνικισμού για να καλύψη το νεοπαγανιστικό του ιδεολόγημα. Το προσωπείο έπεσε και με τις ύβρεις και τις συκοφαντίες δεν μπορεί να συσκοτίση την πραγματικότητα.

Οι συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής ότι δήθεν είμαστε εντολοδόχοι του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού και ότι δήθεν στοχεύουμε στον αρχιεπισκοπικό θώκο και ότι δήθεν κατηγορούμε την Χρυσή Αυγή απροϋποθέτως και χωρίς δικαιολογία με το να υποβάλωμε κρίσιμα ερωτήματα που προέκυψαν από δημόσιες ενέργειες και δηλώσεις βουλευτών της, για να έχωμε δήθεν την εύνοια των ισχυρών του κατεστημένου, αποδεικνύουν δυστυχώς ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι επικίνδυνος για το Ελληνορθόδοξο Γένος.
Η ομολογία τους «ναι κάποιοι νέοι της Χρυσής Αυγής εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια», αποδεικνύει πλήρως ποίος είναι εγκάθετος του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού και ποιος όχι, γιατί ο διεθνής Σιωνισμός επιχειρεί να εκθεμελιώση την εις Χριστόν πίστιν και την θεόθεν αποκάλυψι με το νεοπαγανιστικό μόρφωμα και την αναβίωση των διαμονικής υφής αρχαίων ειδωλολατρικών θρησκειών.

Η δημόσια κριτική ενεργειών και θέσεων πού άπτονται τού πνευματικού βίου δεν είναι ενασχόλησις με την πολιτική, ως κατηγορούμεθα αλλά είναι καθήκον και ποιμαντική υποχρέωσις δια την διαφύλαξι του χριστεπωνύμου πληρώματος από «λύκους βαρείς» έχοντας δοράν προβάτου (Ματθ. Ζ 15). Όσον δε αφορά στις επικλήσεις Γραφικών λογίων «μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» και «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» είναι «απορία ψάλτου βήξ» ως και «από την Πόλιν έρχομαι και εις την κορφήν κανέλα».

Τέλος, όποιος επιθυμεί να διαβάσει την αληθινή σχέση τού ναζιστικού κινήματος του ανισόρροπου και φρενοβλαβούς Αδόλφου Χίτλερ που αιματοκύλισε τον κόσμο και με το ιδεολόγημα τού υπερανθρώπου που έστησε το φρικώδες Ολοκαύτωμα εκατομμυρίων ψυχών μεταξύ των οποίων και έξι εκατομμυρίων Εβραίων τον παραμπέμπω στο δυνατό σύγγραμμα «Min Hametzar» (Από τα βάθη) που εξεδόθη στην Ν. Υόρκη το 1961 στα Εβραϊκά και που συνεγράφη από τον Ραββίνο της Σλοβακίας Michael Ber Weissmandl ztl, Κοσμήτορα του Ιδρύματος Nitra Yeshiva που αναφέρεται στα χρόνια 1942-1945 που μπορεί να το βρει στις ιστοσελίδες www.israelversusjudaism.org και www.jewsnotzionists.org/ index.htm των ορθοδόξων Εβραίων τών ΗΠΑ.

Το ζήτημα λοιπόν που τίθεται δεν είναι αν είμεθα όργανο, διατάκτης και παπαγαλάκι των «ισχυρών τού κατεστημένου» αλλά ότι ο συγκεκριμένος κομματικός σχηματισμός προβάλλει στον Ελληνικό λαό όχι την Ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπία αλλά την νεοπαγανιστική σύγχυση, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι Χριστός και είδωλα δηλ. δαιμόνια δεν μπορούν να συνυπάρξουν και ότι επειδή το δένδρο εκ τού καρπού κρίνεται, ουδόλως διαφέρουν εκ τού αποτελέσματος εκ τού ετέρου πόλου τού Σιωνιστικού συστήματος τού δήθεν μέντορος τού Διαφωτισμού και αθεϊστικού ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου