Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Παραλίγο να σηκωθεί τουρκική σημαία στον Φλοίσβο!

Η Τουρκία ενεργοποιεί την επιχειρηματικότητα προς όφελος των εθνικών συμφερόντων της απέναντι σε μια Ελλάδα που παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις…

Σημαία με την ημισέληνο αξίωσε να σηκώσει στον Φλοίσβο ο τουρκικός επενδυτικός όμιλος Dogus, μετά την εξαγορά πακέτου μετοχών. Έχετε όλες τις σημαίες των κρατών –μελών της Ε.Ε. Πρέπει να βάλετε και τη δική μας, καθώς είμαστε οι μεγαλύτεροι μέτοχοι», τόνισε με ύφος  αγά ο εκπρόσωπος του γνωστού για τις σχέσεις του με το κεμαλικό κατεστημένο κ. Φερίτ Σαχένκ.

Αν και το αίτημα δεν έγινε πραγματικότητα οι τούρκοι ετοιμάζουν νέες προκλήσεις. Ούτως ή άλλως απαίτησαν να μην υπάρχει συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού υπό την ελληνική σημαία εάν δεν έχει υπάρξει αρχική ενημέρωση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και να εξετάζονται όλα τα αιτήματα του ΕΟΤ από το διοικητικό κέντρο της Τουρκίας.

Εκτός των άλλων ο τουρκικός όμιλος έχει ζητήσει να πάρει πληροφορίες και για τον διαγωνισμό που θα προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ στη μαρίνα της Μυκόνου, καθώς θεωρούν πως «η αξία της Μυκόνου στον χάρτη του Αιγαίου είναι τεράστια».

Η συγκεκριμένη οθωμανίζουσα συμπεριφορά των γειτόνων είναι αφιερωμένη σε όσους γεωπολιτικά ανίδεους δίνουν -με περηφάνια μάλιστα όπως δηλώνουν- σε τούρκους επιχειρηματίες πρόσβαση στην ελληνική επικράτεια.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου