Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Έλληνες, όπως Εβραίοι το 1938

Ανατριχίλα προκαλεί το πρωτοσέλιδο του Spiegel , βγαλμένο από το 1938. Τότε οι «βρωμεροί τεμπέληδες» με τις γεμάτες τσέπες ήταν οι Εβραίοι.

Όνειδος ή αναίσχυντη προαναγγελία πογκρόμ κατά των Ελλήνων;


Μόνο φρίκη προκαλεί το γκαιμπελικό αφιέρωμα του περιοδικού Spiegel που παρουσιάζει τον «τεμπέλη Έλληνα» πάνω στο γαϊδουράκι με τα καλάθια γεμάτα χρήμα, ενώ στο κεντρικό σημείο της ιστοσελίδας του έχει φωτογραφία της Μέρκελ, που θέλουν να την κρεμάσουν οι «κακοί Έλληνες» με τίτλο «Φτωχή Γερμανία»!

Αυτό το γκαιμπελικό κακούργημα δεν έχει λάβει απάντηση από Ελληνικής πλευράς, παρά το ότι παραπέμπει στις ναζιστικές αφίσες όπου οι Εβραίοι παρουσιάζοντο ως «βρωμεροί με γεμάτες τσέπες» που ζούσαν παρασιτικά εις βάρος των Γερμανών, ενώ συγχρόνως ως φίδια προσπαθούσαν να στραγγαλίσουν την Γερμανία!

Ποιοι είναι αυτοί που καλλιεργούν το Ελληνικό ολοκαύτωμα και ποιοι τους ανέχονται;

Την ώρα που στην Ελλάδα τα τρία κόμματα μιλούν για δήθεν ανακούφιση των ασθενέστερων το επόμενο διάστημα, στη Γερμανία στήνεται σκηνικό επιδρομής στο Νότο.

Μέσω του περιοδικού Der Spiegel, κύκλοι του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσπαθούν να δημιουργήσουν την εικόνα μιας Ελλάδας που κρύβει τα εισοδήματά της και μίας φτωχής Γερμανίας που έχει πληρώσει ακριβά την ανάπτυξη της.

Στόχος του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών είναι το επόμενο διάστημα να ζητήσει υψηλότερη φορολόγηση των Ελλήνων και για το λόγο αυτό επιχειρεί να πείσει για μία δημιουργία θύμα των Νοτίων που ξοδεύουν ασύδοτα. Στο παιχνίδι μάλιστα, έχουν επιστρατευτεί δημοσιογράφοι - παπαγαλάκια της γραμμής του Σόιμπλε, οι οποίοι στο τελευταίο τεύχος του Spiegel μάλιστα, παρουσιάζουν οικονομικά στοιχεία για το μεσογειακό Νότο, προ κρίσης, θέλοντας να δείξουν την πλούσια ζωή των Ελλήνων και άλλων λαών εις βάρος της Γερμανίας.

Τα μηνύματα δεν ξέρουμε αν τα έχουν πάρει στο Υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο σίγουρα δεν πρόκειται να πάρουν άλλα από τους φορολογούμενους, που πλέον αδυνατούν ακόμα και να τα βγάλουν πέρα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου