Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο στόχος των οικονομικών μέτρων

Παϊσιος: "Για να δεχτεί ο λαός το σφράγισμα" 


"Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα" έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος. Έλεγε μάλιστα ο Γέροντας ότι τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.

Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει, ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός. Μένει η μέρα που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας να δεχτούμε να σφραγιστούμε.

Αποσπάσματα απο την εκπομπή, απόρρητα σενάρια. Δείτε τι έλεγε με την θεία χάρη του θεού, ο Γέροντας Παϊσιος λίγο πρίν πεθάνει.

"Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς

«Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".

Πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούν να διαβαστούν και οι σκέψεις.

Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου