Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Την ελληνική σημαία ανάποδα είχε η σκοπιανή εφημερίδα

Η σκοπιανή εφημερίδα «Nova Makedonija» στη σελίδα που φιλοξένησε την ανιστό­ρητη συνέντευξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννας Γαΐτάνη έβαλε φωτογραφία -όπως γράφει η «Espresso»- με την ελληνική σημαία… ανάποδα, δίπλα στη σημαία της Ε.Ε και τη σκοπιανή. Κίνηση καθόλου τυχαία.


Πάντως με αφορμή την προκλητική συνέν­τευξη της Γαΐτάνη στις 20 Νοεμβρίου, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν πόλεμο ανακοινώσεων.

«Τα εθνικά θέματα απαιτούν υπευθυνότητα», δη­λώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε ανακοί­νωση του «σχετικά με ανιστόρητες τοποθετή­σεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό»

Και συνεχίζει: «Δεδομένης και της συμμετοχής της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδήλωση υπέρ του σκοπιανού “αλυτρωτισμού”, αλλά και σειράς ανάλογων δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙZA καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει επιτέλους τη θέση του. Υιοθετεί αυτές τις ανιστόρητες και επικίν­δυνες τοποθετήσεις; Τα εθνικά θέματα απαι­τούν υπευθυνότητα».

Για «άσφαιρο αντιπερι­σπασμό της ΝΔ, που αποσκοπεί στη δημιουρ­γία ψεύτικων εντυπώσεων» και «δεν πείθει κανέναν» μίλησε από την πλευρά του ο εκπρό­σωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάνος Σκουρλέτης.

«Άλλωστε δεν μιλάνε για σκοινί στο σπί­τι του κρεμασμένου. Ο κ. Σαμαράς είναι εκείνο το πολιτικό πρόσωπο που έχει βαριές ευθύνες για την περιπέτεια γύρω από την ονομασία της FYROM » συμπλήρωσε.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου