Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Όλες οι προφητείες των Αγίων Πατέρων συγκεντρωμένες!

Πολλοί θέλουν να επιστρέψουν στις ρίζες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού καθότι, μετά τη κατάρρευση της επίπλαστης καταναλωτικής ζωής οι Έλληνες αναζητούν σταθερές αξίες για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι, καθότι βρίσκονται σε ελέυθερη πτώση εδώ και τρία χρόνια.


Η φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων και η Πνευματικότητα της Ιεράς Παράδοσης των Αγίων Πατέρων (που μόνο η Ελληνορθοδοξία διαθέτει) είναι δύο φανοστάτες απίστευτης ισχύος που διαλύουν κάθε σκότος.


Πολλοί θέλουν να βρουν τις σημαντικότερες προφητείες των Αγίων μας, και ταυτόχρονα να δουν κάποια αντιστοίχιση με γεγονότα που τρέχουν. Κάποιος έκανε τον κόπο στο youtube και δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο, που πιστεύουμε ότι ασχέτως απόψεων θα προκαλέσει την προσοχή των αναγνωστών μας.


Άλλωστε μόνο η ενασχόληση με αυτά τα θέματα προκαλεί από μόνη της πνευματικές δονήσεις που μόνο καλό κάνουν, και ο καθείς φυσικά μπορεί (και πρέπει) να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε εκτιμήσεις πολιτικών προσώπων σε αντιστοιχία με προρρήσεις του Γέροντα Παίσιου, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Ανδρέα του Δια Χριστόν Σαλού, του Ιωσήφ του Βατοιπεδινού κ.α.


Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι η κοινή τομή που είναι το Ξανθό Γένος η αλλιώς οι Ρώσοι, κάτι που πιθανότατα να το δούμε σύντομα σε εφαρμογή, καθώς η δύναμη της Ρωσίας αυξάνει γεωμετρικά, ενώ της Δύσης μειώνεται. Φυσικά ουδείς γνωρίζει ημερομηνίες, το μόνο που μπορει να αντιληφθεί κάποιος είναι τα "σημεία των καιρών" και από σημεία είμαστε "γεμάτοι".



Δείτε το με προσοχή.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου