Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Πάγκαλος: Οι Έλληνες θέλησαν τους διορισμούς και τη φοροδιαφυγή

Ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση απέδωσε εκ νέου και στο κοινωνικό σύνολο ο τέως υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. "Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή" δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος.


"Η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν" τόνισε, επικαλούμενος και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι η 25η πλουσιότερη χώρα του κόσμου.


Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι ως χώρα πρέπει να επανέλθουμε στο ίδιο επίπεδο ευημερίας ποσοτικά, αλλά με άλλες ποιοτικές συνθήκες, καθώς "αφήσαμε την αγροτική παραγωγή και γίναμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι".


Για το δημόσιο τομέα ανέφερε ότι "είναι φαινόμενο παρασιτισμού και τριτοκοσμικό, καθώς οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους". "Σε όλους οφείλεται το φαινόμενο αυτό" σημείωσε.


"Το σύστημα στηριζόταν στο συνδικαλισμό και τις προσλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και διαδήλωνε μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν προνόμια" σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν δήμαρχοι του κόμματος αυτού που έχουν προβεί σε απάτες. "Η εξουσία διαφθείρει" τόνισε.
Τόνισε δε, ότι «η αλητεία που ξυλοκοπεί τους καθηγητές ή καίει με άναρθρες κραυγές την Αθήνα δεν είναι το μέλλον το αρνούμαι αυτό". Ζήτησε δε, να αλλάξει το εκλογικό σύστημα με κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Υπάρχουν χιλιάδες αξιολογότατοι άνθρωποι έχουμε τεράστιο δυναμικό και δείτε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή πρόσθεσε.


Το πανεπιστημιακό άσυλο κατάντησε ορισμένες μειοψηφίες να επιβάλλουν τη θέλησή τους είπε εξάλλου ο κ. Πάγκαλος. "Να μην τολμάει να μιλήσει αντιφρονών είναι δημοκρατία; Αυτός είναι φασισμός, μαύρος ή κόκκινος αδιάφορο, και αυτοί που το ανέχονται είναι φασίστες" σχολίασε.


Aνέφερε δε, ότι τις αντλίες στο κτίριο της Marfin "εμπόδισε συγκεκριμένο μπλοκ συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος" με αποτέλεσμα να καούν υπάλληλοι της τράπεζας. "Έχουν αίμα στα χέρια τους" παρατήρησε.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου