Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία Χρυσής Αυγής για να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ και να μπουν φυλακή οι κλέφτες

Με αφορμή την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και καλά “για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας και την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε αντισυνταγματικό μόρφωμα”, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε από την πλευρά του «πρωτοβουλία για να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε:«Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ και να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες, οι απατεώνες και οι διεφθαρμένοι που διέσυραν τη χώρα και καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία, παρόλο που τους ανέχεται η Νέα Δημοκρατία και τους έχει βάλει στην κυβέρνηση ο κύριος Σαμαράς».


«Το σόου και η παράσταση του Βενιζέλου ήταν στημένη με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα μείζονα εθνικά ζητήματα. Δεν ήρθε τυχαία τώρα που έρχονται στη δημοσιότητα νέα σκάνδαλα των οικογενειών Παπανδρέου και Παπαντωνίου. Αυτή τη διαφθορά θέλω να συγκαλύψουν», κατέληξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.


Η επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στο site της με τίτλο: “Παράσταση αποπροσανατολισμού από Βενιζέλο - Πρωτοβουλία Χρυσής Αυγής ενάντια στους απατεώνες”, αναφέρει:

“Η παράσταση Βενιζέλου είχε μοναδικό σκοπό να καλύψει τη βρωμιά, τη δυσωδία και τις κλεψιές του ΠΑΣΟΚ, λίγες μόλις ώρες μετά το ξέσπασμα νέων σκανδάλων με εμπλοκή των οικογενειών Παπανδρέου και Παπαντωνίου. Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την καταδίκη των εγκλημάτων του ΠΑΣΟΚ, την φυλάκιση των απατεώνων που διέλυσαν τη χώρα και κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία.”ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου