Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Άλλη μία απόδειξη της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες

Από το 1900 π.χ. μέχρι σήμερα, το κρανίο των Ελλήνων δεν έχει αλλάξει.

Μανώλης Παπαγρηγοράκης, επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής



Από την συνέντευξη που παραχώρησε ο επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής, Μανώλης Παπαγρηγοράκης, στην εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή 25/01/2013, με θέμα το μυστήριο του λοιμού στην Αθήνα του Περικλέους , κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου, και την αρχαία έφηβη Μύρτιδα,την οποία «ανέστησε».

Απομαγνητοφωνήσαμε το σημείο της συνεντεύξεως που αναφέρεται στο ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που κατοικούμε σε αυτήν την γη, από τα πανάρχαια χρόνια.


- Βίκυ Φλέσσα: Εσάς γιατί σας ενδιέφερε να μελετήσετε την κατατομή των Αρχαίων Ελλήνων; Γιατί θέλετε να αντιπαρατεθείτε στον Φαλμεράγιερ; Θέλετε να δείξετε ότι είμαστε αρχαίοι;

- Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Πολύ ωραία ερώτηση... Πρώτον ήθελα να δω την κατατομή των Αρχαίων Ελλήνων, αν είμαστε ακριβώς οι ίδιοι ή έχουμε υποστεί μία αλλαγή μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Αυτό έγινε σε μία εργασία που έκανα στο πανεπιστήμιο του Μπέργκεν της Νορβηγίας, το 1990. Μελέτησα την κατατομή των Αρχαίων Ελλήνων και τους συνέκρινα με τους Νεοέλληνες. Αυτή η εργασία κατέληξε στο να δείξει, ιατρικά όμως, ότι είμαστε ακριβώς οι ίδιοι, στο προσωπικό κρανίο, ενώ στο εγκεφαλικό κρανίο έχουμε υποστεί την εξέλιξη, που είναι φυσιολογικό αυτό και έπρεπε να γίνει. Έχει αλλάξει ο προσανατολισμός αύξησης ανάπτυξης του εγκεφαλικού κρανίου.
....
- Βίκυ Φλέσσα: Με βάση ποιούς αρχαίους είμαστε ίδιοι;

- Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Το υλικό αυτό έχει προέλθει από τους αρχαιολόγους, από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες, είναι από το 1900 π.χ. από τις ανασκαφές που έκανε ο Βαγγέλης Πεντάζος και η κ. Σκορδά στους Δελφούς, μέχρι τους κλασικούς χρόνους. Αυτό το υλικό αριθμεί περίπου 150 κρανία. Αυτά τα κρανία τα συνέκρινα με 250 κρανία, σύγχρονων Ελλήνων, από ένα νεκροταφείο, τυχαίο δείγμα.

- Βίκυ Φλέσσα: Δηλαδή πήγατε σε ένα κοιμητήριο σύγχρονο, ζητήσατε να δείτε τα κρανία και τα συγκρίνατε με βάση τα κρανία των αρχαίων που είχαμε από αυτές τις ανασκαφές;

- Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Μάλιστα. Παίρνοντας τρεις ακτινογραφίες μία προσθιοπίσθια, μία πλάγια και μία του ινιακού τρήματος και έκανα αυτήν την μελέτη. Αυτό το υλικό από το νεκροταφείο του Ζωγράφου ήταν,.... και έκανα τις μελέτες.
....
- Βίκυ Φλέσσα: Μάλιστα. Μας είπατε ότι υπάρχουν ομοιότητες. Διαφορές όμως κ. Παπαγρηγοράκη, υπάρχουν; Βρήκατε κάποιες διαφορές;

- Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Στο προσωπικό κρανίο ΟΧΙ

- Βίκυ Φλέσσα: ΟΧΙΙΙ;;;;

- Μανώλης Παπαγρηγοράκης: ΟΧΙ, μόνο στο εγκεφαλικό, που πρέπει όμως. Είναι η εξέλιξη του ανθρώπου...



 Μη πιστεύεται τους διεθνιστές, τους πράκτορες και τους προδότες αριστερούς και δεξιούς, που έχουν απολέσει την εθνική τους συνείδηση προ πολλού, και που μας λένε ΨΕΥΔΟΣ ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους ημών προγόνους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

Όλες οι έρευνες, ιατρικές, εθνολογικές, αρχαιολογικές, όποιες επιστήμες έχουν ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα, της συνέχειας της ελληνικής φυλής, έχουν καταλήξει στην ίδια διαπίστωση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Όλη η συνέντευξη ακολουθεί στον κάτωθι σύνδεσμο. ΠΑΡΑΚΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΔΩ

Παρακολουθήστε την όσο υπάρχει ακόμη...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου