Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΔΑ (;) ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: "Είστε απόγονοι Τούρκων, Σαρακηνών και Αράβων"!

Ελληνίδα (;) καθηγήτρια, που διδάσκει γεωγραφία στην Β' τάξη του Γυμνασίου της Λέσβου, εξέφρασε πρωτοφανείς θέσεις και απόψεις σε ότι αφορά την εθνική καταγωγή των κατοίκων της Λέσβου. Συγκεκριμένα τους έβαλε αρχικά τεστ με το ερώτημα:

«Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη. Να δώσετε την απάντηση σας σε δυο παραγράφους»

Αυτό τέθηκε ως εργασία για το σπίτι και οι μαθητές κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ετοίμασαν και παρουσίασαν τις εργασίες τους την 8 Φεβρουαρίου 2013, στην εν λόγο καθηγήτρια. Μόλις λοιπόν οι πρώτοι μαθητές υποστήριξαν την απευθείας καταγωγή τους από τους αρχαίους Έλληνες και μάλιστα βάση αναλύσεων DNA που έχουν γίνει από τον Έλληνα καθηγητή Γενετικής, κ. Τριανταφυλλίδη, του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, η καθηγήτρια άστραψε και βρόντηξε.

«Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα. Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα». «Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είστε αυθεντικοί Έλληνες παρά απόγονοι λαών που έχουν περάσει κατά καιρούς από τούτο των τόπο. Απόγονοι δηλαδή Τούρκων ,Ρωμαίων ,Σαρακηνών, Σουμέριων, Αράβων κ.α.» Έφτασε δε μέχρι του σημείου να πει στα παιδιά ότι «Φυσικά και δεν είστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου