Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βουλευτές του κοινοβουλίου ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό

Για ακόμα μία φορά η Θράκη γίνεται στόχος της τουρκική πολιτικής


Προκαλούν δίχως καμία αναστολή, πολιτικά στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, οι οποίοι ανήκουν στα ελληνικά πολιτικά κόμματα αλλά συνεχίζουν ανενόχλητη να υποσκάπτουν την εθνική ανεξαρτησία.

Ο λόγος για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και του πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ, οι οποίοι συμμετείχαν στην 53η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στόχο είχε την ανάδειξη νέας ηγεσίας με τον Τανέρ Μουσταφάογλου να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Όπως είναι γνωστό, το εν λόγω σωματείο χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος και έχει εκφράσει σε πολλές των περιπτώσεων αλυτρωτικές τάσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος, βρίσκεται και ο υποτιθέμενος πρόξενος της Κομοτηνής, ο οποίος έχει εδώ και λίγο διάστημα ξεκινήσει και πάλι περιοδείες σε μειονοτικά χωριά προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση τοπικών προβλημάτων.

Όλα αυτά, σε αγαστή συνεργασία με μουσουλμάνους πολιτικούς των ελληνικών κομμάτων και δίχως την παραμικρή ενόχληση από την επίσημη ελληνική πολιτεία.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου