Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μ. Ρεπούση : Αποχώρησε απο τη Βουλή στην ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, που τη σφαγή στη Σμύρνη το 1922 τη θεώρησε ως αποτέλεσμα συνωστισμού στην προκυμαία, αποχώρησε χθες από τη Βουλή όταν αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Έσπευσε μάλιστα η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη που συγκυβερνά με τη Ν.Δ. να καλύψει τη βουλευτή της εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πώς η μη παρουσία της στη Βουλή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οφείλεται σε «πρακτικούς λόγους»…

Φυσικά υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη βουλευτή, αφού με βάση το "αμαρτωλό" βιβλίο της περί "συνωστισμού" των Ελλήνων στην Σμύρνη, δείχνει ότι γενικός νιώθει ένα "σφίξιμο" στο να αναγνωρίζει τις γενοκτονίες κατά ελληνικών πληθυσμών.

Αλήθεια το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο τι προβλέπει περί "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων"; Η μήπως  θα το γράψουν ονομαστικά μεσα, ότι θα τιμωρούνται μόνο όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν ασπάζονται τον Στάλιν, και δεν θεωρούν τον Μάο έναν "υπέροχο" άνθρωπο. Μήπως το αναφέρουν ρητώς ότι μπορείς να προσβάλλεις οτιδήποτε εθνικό (ελληνικό), αλλά μην τολμήσεις και πιάσεις στο στόμα σου τα υπερεθνικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας; Μήπως αυτός είναι ο σκοπός του εκτρωματικού νομοσχεδίου; Γιατί δεν βλέπουμε την κ.Ρεπούση να "ιδρώνει" το αυτί της.

Το νομοσχέδιο αυτό για να έχει μια κάποια "νομιμοποίηση" θα πρέπει να χτυπάει εξίσου και τον ρατσισμό της διεθνιστικής Αριστεράς (υπάρχουν και πατριώτες αριστεροί που σίγουρα τους ανησυχεί το νομοσχέδιο αυτό ως προσπάθεια φίμωσης, και καταστολής των αντανακλαστικών όλων των πατριωτών στην εισβολή αλλοδαπών που δέχεται η χώρα), που είναι εναντίον οτιδήποτε Ελληνικού.

Το ερώτημα είναι γιατί η κ. Ρεπούση δεν βγαίνει να πει ευθέως την αποψή της για τη Γενοκτονία των Ποντίων και ας αποφασίσει μετά η κοινή γνώμη αν θα συνταχθεί μαζί της ή με τους εθνικιστές…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου