Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο Γ.Καμίνης θέλει να σταματήσει τα συσσίτια της Χ.Α. ενώ αναγορεύει σε ευεργέτη τον Τ.Σόρος

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μέσω ανάρτησης του στο facebook δηλώνει πώς δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής αύριο στο Σύνταγμα μόνο για Έλληνες. Ενοχλεί η ενέργεια αλληλεγγύης του Λαικού Συνδέσμου πρός τους Έλληνες τον άνθρωπο που θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα χτίζοντας ένα κεντρικό τέμενος και 14 τζαμιά (δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα) για να ικανοποιήσει τους μουσουλμάνους που διαβιούν στη χώρα, παρανόμων (κυρίως) και μη. Αντιδρά ο δήμαρχος που δέχτηκε απο τον Τζόρτζ Σόρος τη δωρέα μερικών τόνων πετρελαίου για περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η δική του προσφορά για τους Αθηναίους που μαστίζονται απο την οικονομική κρίση ποιά είναι;

Κατηγορηματικός ο δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθαρίζει δεν πρόκειται να επιτρέψει την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το συσσίτιο που προετοιμάζει η Χρυσή Αυγή μόνο για Ελληνες.

Με αναρτησή του πριν από λίγο στο facebook ο Γιώργος Καμίνης προειδοποιεί: "Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την Πλατεία Συντάγματος. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης".

Μα τι... πίνει ο άνθρωπος. Εδώ ακόμη και η γερμανική εφημερίδα Die Welt μιλά για ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Προφανώς ο κ. Καμίνης δεν την έχει δει ακόμη στο Κολωνάκι που κινείται. Προσθέτει πώς "καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί".

Προφανώς η βοήθεια Ελλήνων προς Έλληνες για τον κύριο Καμίνη αποτελεί...ποινικό αδίκημα, ενώ το να λαμβάνει βοήθεια από τον "επικίνδυνο" κύριο Σόρος, χρηματοδότη εχθρών της χώρας, αλλά επίσης και διαβόητο έμπορο των εθνών, άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών, εν μία νυκτί, και παράγει "αερολεφτά" εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, είναι αποδεκτό.

Του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά! Αλλά η βοήθεια Ελλήνων μας ενοχλεί!

Μόλις ο Τζόρτζ Σόρος προσέφερε μερικούς τόνους πετρέλαιο "για να ζεσταθούν τα παιδάκια" μιας χώρας που είχε ποντάρει και εξακολουθεί να ποντάρει στην εξαθλίωσή της, όπως κάνει με τα συνεχή στοιχήματά του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, εκεί ο κύριος Καμίνης δεν είχε κανένα ηθικό και ιδεολογικό προβληματισμό στο να δεχτεί την βοήθεια του "αρπακτικού" των αγορών, και ενός εκ των μεγαλυτέρων υποστηρικτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Τα ηθικά κωλύματα του προκύπτουν μόνο όταν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή, ενώ για εκπροσώπους της Νέας Τάξης, εχθρούς του Έθνους, υποστηρικτές Παγκόσμιων Καθεστώτων (όπως τα φαντάζονται στο μυαλό τους), και καταστροφείς των απλών εργαζομένων (που είναι και αριστερής ιδεολογίας ο κύριος Καμίνης) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα αποδεχθεί ο Δήμος Αθηναίων και την προσφορά-δωρεά, ύψους 700.000 ευρώ, του ιδρύματος Σόρος, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την κοινωνική προστασία και τη διατήρηση του κοινωνικού κράτους.

Με την προσφορά αυτή θα ανακαινιστεί και θα αναδιαμορφωθεί το κτίριο του παλαιού Φρουραρχείου στο σταθμό Λαρίσης, ώστε να λειτουργήσει περισσότερο αποτελεσματικά ο κόμβος αλληλοβοήθειας του Δήμου.

Πρόκειται για τις κοινωνικές υπηρεσίες προς τους αναξιοπαθούντες λόγω κρίσης κατοίκους της πόλης. Εκεί, όπως υπογράμμισε ο κ. Καμίνης, πρόκειται να εγκατασταθούν και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ώστε να συντονιστούν οι δραστηριότητες τους.

Ο κ. Καμίνης παραδέχθηκε πως υπάρχουν αντιδράσεις και κριτικές γι’ αυτή την απόφαση, αλλά αναρωτήθηκε «πού βάζουμε τον ηθικό πήχη». «Εκεί που υπάρχει διαφάνεια και εξυπηρετούνται οι σκοποί του Δημοσίου με αναξιοκρατικούς πόρους» κατέληξε.

Το καταλάβατε; Ηθικός πήχης μασίφ και αμετακίνητος για την Χρυσή Αυγή ο κ. Καμίνης, ηθική χαλαρότητα λαστέξ όμως για τον κύριο Σόρος και τους μουσουλμάνους.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου