Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τα κροκοδείλια δάκρυα του «Έθνους» για τους μετανάστες

Μεγάλο ρεπορτάζ για τη δολοφονία του Πακιστανού και το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και, λίγες σελίδες μετά, αγγελίες για μασάζ πίσω από τις οποίες –είναι κοινό μυστικό ότι- κρύβονται μαστροποί που εκμεταλλεύονται αλλοδαπές.


Πόσο απέχει η συμπόνια από την εκμετάλλευση; Μόλις λίγες σελίδες.


Αυτό το συμπέρασμα βγάζει κάποιος ξεφυλλίζοντας σήμερα την εφημερίδα το «Έθνος».


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...


Στην σελίδα 37 της εφημερίδας υπάρχει ολοσέλιδο ρεπορτάζ για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο.

Γίνεται αναφορά στην επιτυχία της συγκέντρωσης, στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου αλλά και στα ανάλογα συλλαλητήρια που έγιναν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Παράλληλα δίνεται και η εξέλιξη της προφυλάκισης των δραστών της δολοφονίας του Πακιστανού στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τελειώνοντας το μεγάλο αφιέρωμα της εφημερίδας στους μετανάστες και ξεφυλλίζοντας φτάνει κάποιος στην σελίδα 53.

Εκεί όπου υπάρχουν δεκάδες αγγελίες «αισθητικής». Κορίτσια που προσφέρουν... μασάζ σε φιλικές τιμές.

Η αλήθεια πίσω από αυτές τις αγγελίες είναι εδώ και χρόνια γνωστή. Οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες δεν προσφέρουν μασάζ, αλλά το κορμί τους και όχι με την θέλησή τους.

Πρόκειται για αλλοδαπές που αναγκάζονται να ενδίδουν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς μαστροπών που τις εκμεταλλεύονται.

Πόσο αληθινή είναι, λοιπόν, η συμπόνια της εφημερίδας και του συγκροτήματος Μπόμπολα που την εκδίδει; Τα συμπεράσματα δικά σας...


Να συμπληρώσουμε ότι η απεχθέστερη μορφή ρατσισμού, είναι η χρήση παράνομων, ανασφάλιστων μεταναστών σε «εθνικά έργα» από υπεργολάβους μεγαλοκατασκευαστών.

Στα τιτάνια έργα της ισχυρής Ελλάδας, συμμετείχε προφανώς μόνο η ελληνική φυλή και έτρωγε η Άρεια. Των μεγαλοεργολάβων εννοούμε.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου