Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Καρατζαφέρης: Εκλογές τον Οκτώβρη - Κυβερνά η τρόικα με πρωθυπουργό τον Στουρνάρα

«Ο γάμος μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου, νομίζω βλάπτει σοβαρά την αξιοπρέπεια των ΝεοΔημοκρατών που άλλο ψήφισαν και άλλα βλέπουν να γίνονται και ταυτόχρονα δημιουργεί αποπνικτικές συνθήκες. Πιστεύω ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές πάρα πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο Φθινόπωρο», δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ Μετρόπολις .

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιμένει αντιμνημονιακά και οι δηλώσεις του για τον ίδιο τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, με κορυφαία την φράση «δεν του δίνω πολύ σημασία γιατί δεν είναι σοβαρός», αποκλείουν οριστικά κάθε σενάριο μελλοντική συγκατοίκησης στη γαλάζια πολυκατοικία.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς δεν είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Πρωθυπουργός στη χώρα είναι ο κ. Ράιχενμπαχ και αντιπρόεδροι είναι οι Σαμαράς, Στουρνάρας και Βενιζέλος. Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να επέμβει ούτε για τη μετάθεση ενός φαντάρου».

Προσέθεσε ότι «τον Μάιο του περασμένου έτους, ο κ. Σαμαράς έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, γιατί θα είναι όμηρος των ανομημάτων του και τώρα είναι συνεργάτης με τον κ. Βενιζέλο. Δεν του δίνω πολύ σημασία γιατί δεν είναι σοβαρός. Προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού, δίνει ασυλία στον Βενιζέλο και στον Παπανδρέου που διαφορετικά θα ήταν τώρα και οι δυο στο εδώλιο του κατηγορουμένου: Ο κ. Βενιζέλος με την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ -φάνηκε από την απόφαση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με την απόφαση 7 όχι προς 6 ναι- και ο κ. Παπανδρέου για μια σειρά ανομημάτων που έχει διαπράξει μέχρι τώρα»...

... «Ο κ. Σαμαράς και να ήθελε –που δεν θέλει- δεν θα μπορούσε να διώξει τον κ. Στουρνάρα, γιατί είναι ο εκλεκτός της τρόικας και ασκεί καθήκοντα πρωθυπουργού».

... «Οι δημοσκοπήσεις δεν γίνονται για να φανεί η προτίμηση του ελληνικού λαού στα κόμματα, αλλά για να σπρώξουν τον κόσμο προς ένα συγκεκριμένο κόμμα. Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα λειτουργεί ένα Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της τρόικα το οποίο ελέγχει μικρόφωνα, γραφίδες και δημοσκοπήσεις».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου