Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! «Την Ελλάδα την απελευθέρωσαν οι Αλβανοί»


Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας αναφέρει η aftonomi.gr.

Ο ανιστόρητος Xhufi προέβει στην δήλωση αυτή σε απάντηση του ξεμπροστιάσματος που έκανε η Χρυσή Αυγή στους τουρκόσπορους της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας όπου μεταξύ άλλων τόνισε την Ελληνική καταγωγή του Εθνικού ηρώα της Αλβανίας, Γεώργιου Καστριώτη.


Μάλιστα ο ανιστόρητος Αλβανός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως οι ήρωες του 1821 που μέσω της επανάστασής τους απελευθέρωσαν την Ελλάδα ήσαν Αλβανοί, μάλιστα ως πριστήριο ο Xhufi επικαλείται το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ «Οι Ήρωες του 1821».


Για το θέμα αυτό οι Αλβανοί ιστορικοί "εργάζονται " εδώ και πολλά χρόνια με ιστορικά άρθρα , εκδόσεις βιβλίων στα οποία λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτήν την  στιγμή στην Ελλάδα ζούν οι απόγονοι τους που είναι οι "αρβανίτες"  που πολέμησαν τους Τούρκους και  οι οποίοι έμειναν απο ιστορική συγκυρία στην χώρα μας. Μάλιστα τους τοποθετούν σε περιοχές γύρω απο την αθήνα , στην νότια Αττική αλλά και σε άλλα μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου