Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

"Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στη Τουρκία"! Γερμανός επιχειρηματίας προκαλεί !

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας  σε βάρος της Ελλάδας Γερμανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να υπαγόταν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο γερμανός μπίζνεσμαν δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα  Sabah - προφανώς για να ''κολακεύσει''- τους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζεται :''Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα''!

Η εφημερίδα  γράφει ότι ο γίγας ακινήτων της Γερμανίας κ. Graebner που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρoναι  επενδύσεις στην Τουρκία , είπε, ερμηνεύοντας έτσι και τους ισχυρισμούς του: «Καλά που ήρθα (σσ στην Τουρκία) . Μετά την Γερμανία γίνατε η μεγαλύτερη δεύτερη χώρα». Ο κ. Graebner - γραφει- τώρα σχεδιάζει την ανανέωση όλου  του Κερατιου Κολπου.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα η όλη φραση του τουλάχιστον άξεστου και αμοραλιστή  Γερμανού επιχειρηματία ήταν η  εξής  : « Ο Ερντογάν κάποτε τα είχε πει σωστά. Η οικονομική κρίση πέρασε ξώφαλτσα από την Τουρκία . Φθάσατε στο σημείο να δίνετε πίστωση στο ΔΝΤ. Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα . Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ και την τοπική διοίκηση. Εξεπλάγην . Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν εργάστηκα με μια τοπική διοίκηση που να λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα".ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου