Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σημαίες... μιας χρήσεως στην προεκλογική ομιλία Σαμαρά!

Προφανώς για κάποιους οπαδούς της ΝΔ  η ελληνική σημαία αποτελεί προεκλογικό εξάρτημα μιας χρήσεως και όχι εθνικό σύμβολο.


Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα, κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΝΔ αποχώρησαν, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ που κρατούσαν για τις ανάγκες των τηλεοπτικών καμερών λίγο πριν!


Αυτοί είναι που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα; Εκείνοι που ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μαζί με πλαστικά μπουκάλια, φυλλάδια και κάθε λογής σκουπίδι, αφού πρώτα την χρησιμοποιήσουν για να εκδουλεύσουν πατριωτισμό;

Είμαστε βέβαιοι ότι πρώτος ο Α.Σαμαράς θα καταδικάσει την ενέργεια αυτή...Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ακόμα και ένα απλό πανί που έχει ζωγραφισμένη την ελληνικη ησμία επάνω είναι εθνικό σύμβολο. Όλοι εκτός από κάποιους ... κάφρους της ΝΔ οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν μπολιαστεί από τα "παγκοσμιοποιημένα"κηρύγματα της ομάδας της Ν.Μπακογιάννη. Και φυσικά όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η σημαία απαγορεύεται έστω να ακουμπήσει στο έδαφος, πόσο μάλλον να έχει χρήση ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟΥ!Δείτε καλά τη φωτογραφία και χωνέψτε τη, εμείς ακόμα δεν μπορούμε. Ένα μόνο θα πούμε: ΑΙΣΧΟΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου