Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εθνική μας εορτή το ολοκαύτωμα των Εβραίων; Κι όμως..

Ο Δούρειος Ίππος ήταν μια σκέψη του Οδυσσέα για να μπει στην Τροία, το τέχνασμα αυτό του Δούρειου Ίππου χρησιμοποιείται στις μέρες μας από κάποιους, όχι σε υλικό επιπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο δια της Προπαγάνδας.

Η Προπαγάνδα ή αλλιώς η χειραγώγηση των μαζών είναι μηχανισμός ο οποίος χρησιμοποιείται ως ευρύτερο λογισμικό μέσον για να εγκαταστήσουν καταστροφικές ιδέες στο μυαλό των μαζών οι οποίες φυσικά είναι καλυμμένες, δηλαδή ενώ φαινομενικά είναι άχρωμες και ακίνδυνες στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνες.


Δείτε παρακάτω το γιατί:

Το "Ελληνικό" κατά τα άλλα Κράτος, το 2004 με νομοθεσία του κΥνοβουλίου ψήφισε ότι την 27η Ιανουαρίου να έχουμε ως επίσημη Εθνική εορτή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.


Ιδού και οι αποδείξεις:
Για να ξέρουμε τι μας γίνεται:

Δεν ισχύει αυτό που θέλουν να μας περάσουν ως ιδέα (virus) ότι Έλληνας είναι κάποιος ο οποίος ταυτόχρονα μπορεί στο θρήσκευμα να είναι Εβραίος ή Μουσουλμάνος ή Χριστιανός ή οτιδήποτε άλλο, διότι όταν τεθεί το δίλημμα θρησκεία ή Ελληνισμός οι Εβραίοι θα υποστηρίξουν την θρησκεία τους, οι Μουσουλμάνοι το ίδιο και οι Χριστιανοί το ίδιο και όλοι το ίδιο.

Για του λόγου τω αληθές δείτε τι εορτάζουν οι Εβραίοι με την μεγάλη τους εορτή η οποία ονομάζεται Χανουκά , ποιες οι δράσεις των Χριστιανών κατά του Ελληνισμού. Μην ξεχνάμε ότι Εβραίος είναι πρώτα Εθνότητα (απόγονοι του Αβραάμ Ιβρί δηλαδή του Αβραάμ του Εβραίου) οπότε κατ επέκταση είναι θρησκεία! Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν εδώ υπάρχει ολοφάνερος πολυεπίπεδος Δούρειος Ίππος.

Το ότι είναι Έλληνες πολίτες δηλαδή μένουν σε Ελληνικές πόλεις δεν τους κάνει αυτόματα και Έλληνες! άλλο το Έλληνας Πολίτης και άλλο Έλληνας. Έλληνες νοούνται και ορίζονται όσοι έχουν ένα σύνολο κοινών πραγμάτων στον αιώνα τον άπαντα, δηλ το ομόαιμον, ομότροπον, ομόδοξον, ομόγλωσσον κτλ. Όπως λέει ο Ισοκράτης δεν είναι Έλληνες όσοι απλά γεννήθηκαν εδώ και μιλάνε Ελληνικά


άλλη μια απόδειξη των λεγομένων είναι καταγεγραμμένη στα ιερά τους βιβλία (Παλαιά Διαθήκη):

"θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μου, τους άνδρες τουΕφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας τουψώνω εναντίον των Ελλήνων"
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12

"Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είναι ο κύριος"
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15


πάρτε ακόμα ένα χωρίο από την Παλαιά Διαθήκη και συνδυάστε το με το ότι και η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος (οι οποίες είχαν το αποκλειστικό δικαίωμα εκδόσεως χρήματος στην Ελλάδα) ήταν πάντα ιδιωτικές και άνηκαν/ανήκουν σε Ρότσιλντ - Rοκφέλερ:

Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας.
Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20


Είναι λοιπόν δούρειος Ίππος κατά του Ελληνισμού να συναποφασίζουν για την Ελλάδα όσοι είναι στο θρήσκευμα κάτι διαφορετικό από την Πατρώα δοξασία.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου