Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Nότης Σφακιανάκης: "Έρχεται η Παγκόσμια Δικτατορία"! (vid)

Χείμαρρος ο Νότης Σφακιανάκης δεν μασάει τα λόγια του και προβλέπει την δημιουργία Παγκόσμιας Δικτατορίας λίαν συντόμως από την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και τα είπε έξω από τα δόντια. Εξήγησε για άλλη μια φορά τον δικό του μοναδικό τρόπο γιατί δεν πλήρωσε το χαράτσι της ΔΕΗ, μίλησε για τη Χρυσή Αυγή, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την οικονομικό- κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων ότι είμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας δικτατορίας και έκανε λόγο για σαδιστές οι οποίοι αρέσκονται στο να βασανίζουν τον κόσμο.

Ο Νότης μιλώντας για το χαράτσι ξέσπασε εναντίον του κράτους: «Ερχεται αυτό το μ@λ@κισμένο κράτος αυτό το κράτος της πλάκας έρχεται συνέχεια και σου ζητάει διάφορα τα οποία δεν πρέπει να σου πάρει αλλά δεν έχουνε κι άλλους τρόπους να βγάλουνε χρήματα... Το χαράτσι είναι ένα κόλπο που έχει στηθεί με την ΔΕΗ διότι το κράτος από τα κτίρια που έχει και από διάφορες υπηρεσίες, χρωστάει στη ΔΕΗ πάρα πολλά εκατομμύρια, τα οποία τα παίρνει η ΔΕΗ τώρα μ' αυτόν τον τρόπο... Δεν σου πληρώνω βρε κάτι που δεν σου χρωστάω κερατά, αληταρά του κερατά. Δε σου δίνω τα λεφτά που θες να μου πάρεις από την τσέπη μου νταηλίκι, κοπρίτη».


Για τη Χρυσή Αυγή είπε: «Η Χρυσή Αυγή είναι απόφαση μιας μερίδας του λαού και θα πρέπει να τη σέβεστε. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει κάτι και γιατί σε λίγο στην Ελλάδα έτσι όπως πάει οι Έλληνες θα γίνουμε μειονότητα οι Έλληνες».


Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου λέει τίποτα σαν πρόσωπο, σε κάποια συμφωνώ σε κάποια άλλα διαφωνώ». Στο θέμα της υπεράσπισης των λαθρομεταναστών από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νότης αρκέστηκε να πει: «Στην αριστερά δεν ντρέπονται λίγο»;


Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη…


 






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου