Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η Miliyet παραδέχεται οτι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι "Τούρκοι"

Το χθεσινό δημοσίευμα της Μιλιέτ σχετικά με τις αγορές ακινήτων από Έλληνες στην Τουρκία, μπορεί να φαίνεται σωστό, αλλά είναι μια καλη ευκαιρία να δούμε πως οι γείτονες μας φαίνεται πως παραδέχονται πως οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι Τούρκοι, όπως ισχυρίζονται εδώ και χρόνια., αλλά Έλληνες Μουσουλμάνοι πολίτες όπως αναφέρονται στις διεθνείς συνθήκες.


Διότι στο δημοσίευμα της Milliyet που δημοσιεύσαμε στο OnAlert η τουρκική εφημερίδα γράφει πως «οι Έλληνες αγάπησαν την Προύσα» και γράφει πς 4738 ‘Ελληνες αγόρασαν ακίνητα στην πόλη αυτή.

Παρόμοια στοιχεία εκτός από την Προύσα ο τούρκος Υπουργό Ερντογάν Μπαϊρακτάρ αναφέρει πως , ‘3646 Έλληνες πολίτες διαθέτουν ακίνητα έκτασης 447.000 τετρ. μέτρων στην Προύσα , 349 Έλληνες πολίτες έχουν ακίνητα 401.000 τετρ. μέτρων στην Μαγνησί, 1.115 Έλληνες πολίτες ακίνητα 278.000 τετρ. μέτρων, 448 Έλληνες πολίτες ακίνητα 122.191 τετρ. μέτρων στη Γιάλοβα, 52 Έλληνες πολίτες ακίνητα 106.843 τετρ. μέτρων κ.α.”


Το δημοσίευμα θεωρητικά είναι σωστό. Οι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι Έλληνες πολίτες. Επιτέλους το κατάλαβαν και στην Τουρκία! Πάντως όταν τους συμφέρει άλλες φορές ισχυρίζονται πως είναι Τούρκοι. Τώρα που θέλουν να δείξουν στην Τουρκία πως «Έλληνες αγοράζουν όλα τα ακίνητα», δημιουργόντας εθνικιστικά κινήματα τους δείχνουν ως Έλληνες.

Χαιρόμαστε πάντως πως τώρα κατάλαβαν την αλήθεια. Ναι οι «Έλληνες αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία”




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου