Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αβραμόπουλος προτείνει την κατάργηση των παρελάσεων

Από τη στιγμή που έγινε υπουργός ο Δ. Αβραμόπουλος ακολουθεί δική του πορεία, σαν να είναι παρακυβέρνηση. Αποφασίζει και ενεργεί ανεξάρτητα από την κυβέρνηση και το κόμμα του, εμπνεόμενος από τα δικά του οράματα.

Το τελευταίο «κατόρθωμα» -σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»- είναι η επιθυμία του να καταργήσει τις παρελάσεις, ταυτιζόμενος με όλους τους «προοδευτικούς» που απαιτούν το ίδιο εδώ και δεκαετίες.

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση, ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι οι παρελάσεις δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά: «Αντί να έχουμε δυο μεγάλες παρελάσεις στρατιωτικές παρελάσεις τον χρόνο, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη, να διοργανώνεται μία κατ’ έτος εναλλάξ στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις, την ημέρα της εθνικής μας επετείου και μόνον, δηλαδή την 25η Μαρτίου».

Το επόμενο βήμα θα είναι, αντί για απρέλαση, να προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση. Το κόστος της παρέλασης δεν είναι μεγαλύτερο από τα έξοδα της κίνησης του VIP αεροπλάνου που χρησιμοποιούν οι υπουργοί για τις μετακινήσεις τους, ακόμη και εντός Ελλάδος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου