Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: «Θα στηρίξουμε τη ΝΔ αν βγει πρώτο κόμμα»

Για μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μίλησε για πρώτη φορά σήμερα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο του «μηνύματος», που όπως είπε, πρέπει να στείλει η Ελλάδα στο εξωτερικό και τις αγορές, αν μετά τις εκλογές δεν υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος. Στην περίπτωση που η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα τότε το ΠΑΣΟΚ θα την στηρίξει, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Ναι» στη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, σε περίπτωση που η ΝΔ αναδειχθεί πρώτο κόμμα χωρίς να πετύχει αυτοδυναμία, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε δηλώσεις του στον Real FM.

«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως η θέση του δεν έχει αλλάξει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.

Εκτίμηση επίσης, του υπουργού Υγείας είναι τόσο τα ποσοστά της ΝΔ όσο και αυτά του ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγαλύτερα απ' ό,τι εμφανίζονται στις σημερινές δημοσκοπήσεις.

Όσον αφορά εξάλλου τις αποφάσεις του Eurogroup, μίλησε για «πρόσκαιρη ανακούφιση», επισημαίνοντας πως αν δεν γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την τόνωση της ρευστότητας και τη διόρθωση του κράτους, τότε πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στα ίδια διλήμματα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου