Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«Διεκδίκησε το κομμάτι σου από την Ελλάδα»!

Προκλητική εφαρμογή καλεί τους Ευρωπαίους να διαλέξουν το μέρος που τους «ανήκει»
Διαδικτυακή εφαρμογή καλεί τους Ευρωπαίους πολίτες να διεκδικήσουν το κομμάτι τους από την ελληνική επικράτεια, καθώς όπως γράφει «το πλήρωσαν».

Η προκλητική αυτή εφαρμογή παρουσιάζει χάρτη της χώρας μας όπου ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει «αίτημα διεκδίκησης» σε όποια περιοχή επιθυμεί. Στη συνέχεια, βάση της χώρας όπου βρίσκεται ο εκάστοτε επίδοξος «διεκδικητής» τοποθετείται ένα σύμβολο με τη σημαία της χώρας που αυτός βρίσκεται.

Όπως γράφει στο πάνω μέρος της σελίδας του αντίστοιχου site «Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν κάποιος άλλος το κάνει».

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει σχετική διευκρίνιση που αναφέρει: «Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πολλά χρήματά για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Εάν οι Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε ανήκει στους Ευρωπαίους».

«Έτσι τώρα, διεκδικήστε ένα μέρος από τον αγαπημένο σας τουριστικό προορισμό. Χρησιμοποιήστε τη γη για τις ανάγκες σας. Χτίστε σπίτι, πισίνα, προσκαλέστε τους φίλους σας και σαλπάρετε στη θάλασσα. Κάντε πλάκα! Η Ελλάδα είναι δική σας!» καταλήγει το προκλητικό σχόλιο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου